Menu Luk

Når jeg som selvstændig skal have fokus på min forretning

– og mig selv, for ikke at blive udbrændt

 

 • Hvordan håndterer jeg en stresset og presset hverdag?
 • Hvordan er min mentale sundhed og er den vigtig?

 

Det kan være spørgsmål der fylder rigtig meget. Derudover kan du som selvstændig opleve at have rigtig mange bolde at håndtere, og du arbejder hårdt og rigtig meget.

Du kan gå med bekymringen om, om du får taget godt nok vare på sig selv, og er du i risiko for at gå ned med stress, med de konsekvenser det har for dig, din mentale sundhed, dit helbred – din virksomhed og din familie. Så mange bekymringer og tanker der fylder rigtig meget

Dorthe Søgaard

Hvilke udfordringer oplever jeg

Det er ikke usandsynligt at du kan nikke genkendende til flere af nedenstående. Punkter du kender så udmærket fra dig selv og mærker på egen krop:

 • Der er mange opgaver du skal løse
 • Du bruger mange timer, fordi du ellers ikke kan få enderne til at mødes
 • Du kan opleve, at der er opgaver du ved er vigtige at tage sig af, men du ved ikke hvornår
 • Du tager nogle af de dyrebare timer – hvor du skulle sove – i brug
 • Hvordan er mit mentale helbred
 • Får jeg taget vare på mig selv – og hvordan gør jeg det
 • Du har meget tankemylder og søvnløshed
 • Din lunte bliver kortere, du bliver lettere irriteret end du tidligere har gjort
 • Du oplever at du går på kompromis med dine grundlæggende værdier
 • Du har også din familie du gerne vil være der for
 • Du får ikke set din familie
 • Er du den person du gerne vil være
 • Er der for meget du skal gå på kompromis med
 • Du kan have en lurende tanke, omkring risikoen for at falde omkuld og dø af stress

 

Så det kan være der er nogle få af ovenstående du oplever – og der kan være mange af problematikkerne i forhold til stress og risikoen for at blive ramt af stress.

Ovenstående er ikke taget ud af den blå luft. Det er alle sammen områder og problematikker jeg har hjulet med.

 

I mit arbejde som samtaleleder med dig, arbejder vi med at du skal holde fast i hvem du er. Hvor vi kommer til at tale om din identitet, dine værdier og dit selvværd. Hvem er du også når du ikke er i din virksomhed.

 

Hvad gør jeg, så jeg ikke går ned med stress – og jeg bevarer min mentale sundhed

Jeg har stort set altid en telefonisk samtale inden vi beslutter om jeg skal eller kan hjælpe dig.

Du vil altid opleve, at du får enkle og meget virkningsfulde teknikker og øvelser med dig, og det er hver gang. Jeg tilpasser altid ud fra hvor du er som person, så der er en snak om hvor lang tid du skal forvente at bruge og hvornår det kan være et godt tidspunkt.

Du vil meget hurtigt opleve, at der sker en forandring. Nogle gange er det helt små skridt der tages – men der tages altid et skridt.

Der bliver sat fokus på de opgaver der er vigtige, hvilket betyder, at der også kan være opgaver der kræver lidt mere udvikling & planlægning, så du ikke hele tiden befinder dig i den fornemmelse af at slukke ildebrande hele tiden.

 

Hvad vil der være af teknikker og øvelser

Ja det vil der være.

Der kan være refleksionsopgaver, det kan være lydfiler, hvor du ved at bruge mine bl.a. vil opleve at du overskud, din stress mindskes, du får en god søvn og du er udhvilet når du vågner.

Jeg er med til at skabe den forandring der skal til for at du kommer ud af din stress – eller slet ikke havner der. Så du også bevarer din mentale sundhed.  Det betyder jeg er din samtaleleder og det er dig der skal arbejde med de stillede opgaver mellem vores snakke.

 

Det er vigtigt for mig, at alt hvad du får med dig, er noget du nemt kan integrere i din hverdag. Derfor gør jeg meget ud af, at hvert eneste forløb, hver eneste samtale er helt specifikt målrettet dig. Du vil ikke opleve at du får en standardiseret pakke. Det er altid skræddersyede forløb.

Til gengæld lover jeg dig, at jeg holder dig fast i forhold til de aftaler du indgår med dig selv. Dette skal du gøre fordi dit liv og dit helbred er vigtigt for dig.

Det siger mine kunder

Forløbet hos mig er

 • Du er altid velkommen til at booke en afklarende samtale for at høre om vi er det rette match. Det koster dig ikke andet, end at du booker tiden og ringer mig op på det aftalte tidspunkt
 • Du kan booke timer hos mig fra gang til gang
 • Du kan vælge at komme i mit samtalerum, hos dig eller online på Teams
 • Du kan vælge en opstartspakke, med 2 x 2 timer inklusive en stresstest, kr. 6.500, - eller
 • Du kan vælge forløbet med 5 x á 90 minutter samt en stresstest, kr. 11.500, -

 

Hvorfor kan jeg hjælpe dig?

Udover at jeg har haft mange forløb, både med lønmodtagere, ledere og selvstændige så kan jeg fortælle, at jeg har en baggrund inden for stresscoaching, NLP-samtaleterapi, metakognitiv terapi, ACT som er en samtalemetode og så har jeg indsigt i drift af virksomhed.

Jeg har de sidste 25 år arbejdet med organisationsudvikling og lederforløb, og det betyder, at jeg tilgår dig på en holistisk måde – fordi du skal fungere i din virksomhed såvel tage vare på dig og din familie.

Dette betyder at jeg kan hjælpe dig til igen at få et overblik og at du kan håndtere en stresset hverdag.

Du kan allerede i dag booke et forløb ved at booke en tid i min online kalender.

 

Du er også velkommen til at sende mig en mail hvis du har brug for en afklarende snak inden. Send mig blot en mail herunder.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du klar til at optimere din virksomheds HR, skabe et sundt og produktivt arbejdsmiljø og sikre langvarig succes?
Søg professionel HR rådgivning og få hjælp til at udvikle og implementere effektive strategier inden for rekruttering, ledelsesudvikling, medarbejderengagement og lovgivning.

Klik nedenfor, og lad os sammen finde ro, klarhed og retning.