Menu Luk

Bag om evocon

evocon er en konsulentvirksomhed ejet og drevet af mig, Dorthe Søgaard, og jeg etablerede virksomheden i 2010.

 

Navnet evocon er ud fra at;

Evo – står for evolvement = udvikling

Con – står for at connecte mennesker og virksomheder, samt konsulenten der hjælper

 

Fordi jeg er udviklingskonsulent, hende der udvikler og hjælper med adfærdsforandringer, for ledere, medarbejdere og virksomheder.

Min Baggrund

Min baggrund er en cand. merc. Human Resource Management fra 1995. Lige siden har jeg hjulpet virksomheder med at skabe gode og stabile arbejdspladser med trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem god ledelse.

 

Lederudvikling og erhvervscoaching

blev min hylde, fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg mødte for mange ledere, der var blevet ledere, fordi de rent fagligt var nogle dygtige medarbejdere, og som ikke fik den rette lederuddannelse. Det gav alt for mange problemer. Både for dem og deres medarbejdere. Jeg møder ledere der rigtig gerne vil deres medarbejdere og synes de mangler en der er med til at sætte spot på de områder og sider de skal udvikle og blive endnu bedre til.

 

Stress

I takt med at stress blev mere og mere udbredt på danske virksomheder, har jeg også specialiseret mig i det. For mine kunder har brug for både at kunne forebygge stress og håndtere situationen, hvis medarbejderne eller de selv bliver ramt.

 

Stress hæmmer eller forhindrer al udvikling. Derfor kan jeg ganske simpelt ikke understøtte udvikling af hverken ledere, medarbejdere eller virksomheder, der har problemer med stress.

 

Hos mig får du ikke et quick fix

For det tror jeg ikke på. Men jeg tror på, at vi alle kan lidt mere, end vi selv tror. Og jeg tror på videnskab. Derfor danner validerede test grundlaget for alt mit arbejde, og jeg har taget følgende certificeringer:

2000: DiSC-certificering, DISCnordic (tidligere Discover)
DiSC sales, DISCnordic

Everything DiSC, DISCnordic

DiSC Management, DISCnordic
5B, DISCnordic
Work of Leaders, DISCnordic

 

Den viden opdaterer jeg løbende ved at være i tæt samarbejde med DISCnordic.

 

Udover ovenstående kan du her i nedenstående se hvad jeg eller har tilegnet mig, for at kunne give den bedst mulige sparring & rådgivning, som din samtaleleder og adfærdsterapeut.

 

2023: ACT uddannelse, Acceptance and Commitment Therapy, Rikke Kjelgaard

2022: Mindfulness Instruktør, AT WORK

2021: Samtaleterapi, NLP Skolen

2020: Metakognitiv Terapi, Linda Burlan Sørensen

2017: Mentaltræner, Empowermind

2014: StressIndikator, Dansk Psykologforbund

2010: Stresscoach ved Forebyg Stress

2009: StressVejleder, Center for Stress

2005: NLP Master, NLP Skolen Roskilde

 

 

Mine kunder er fagspecialister i følgende brancher:

Revision -Bogføring og regnskab – Rådgivende ingeniørfirma – Forsyningsvirksomheder – Engroshandel med maskiner – Reparation & vedligehold af maskiner – Spedition – Handel & Produktion – Sundhedsordninger og Promotion.

Det siger mine kunder

Om evocon

evocon består af Dorthe Søgaard, og jeg er erhvervscoach. Med en kandidatuddannelse i Human Ressource Management og mere end 10 års erfaring i at drive min egen konsulentvirksomhed, har jeg arbejdet med mange ledere, der har oplevet lignende udfordringer som dig.

Min mission er at hjælpe dig med at blive den bedste leder, du kan være. Med min erfaring, min uddannelsesbaggrund og min brug af videnskabeligt baserede metoder som DiSC-profilerne, kan jeg give dig de værktøjer og teknikker, du har brug for til at håndtere din ledelse med tillid og succes.

Hos evocon vil du ikke bare få en erhvervscoach - du vil få en samarbejdspartner, som er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine ledelsesmål. Lad os sammen skabe den forandring, du ønsker at se.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i en snak så book gerne en uforpligtende snak i min online kalender. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til mig på telefon 60 71 25 30.