Menu Luk

Bagom evocon

evocon er en konsulentvirksomhed ejet og drevet af mig, Dorthe Søgaard, og jeg etablerede virksomheden i 2010.

Navnet evocon er ud fra at;

Evo – står for evolvement = udvikling

Con – står for at connecte mennesker og virksomheder, samt konsulenten der hjælper

Fordi jeg er en udviklingskonsulent, der udvikler ledere, medarbejdere og virksomheder.

Min baggrund er en cand. merc. Human Resource Management fra 1995. Lige siden har jeg hjulpet virksomheder med at skabe gode og stabile arbejdspladser med trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem god ledelse.

Lederudvikling blev min hylde, fordi jeg ikke kunne lade være. Jeg mødte for mange ledere, der var blevet ledere, fordi de rent fagligt var nogle dygtige medarbejdere, og som ikke fik den rette lederuddannelse. Det gav alt for mange problemer. Både for dem og deres medarbejdere.

I takt med at stress blev mere og mere udbredt på danske virksomheder, har jeg også specialiseret mig i det. For mine kunder har brug for både at kunne forebygge stress og håndtere situationen, hvis medarbejderne eller de selv bliver ramt.

Stress hæmmer eller forhindrer al udvikling. Derfor kan jeg ganske simpelt ikke understøtte udvikling af hverken ledere, medarbejdere eller virksomheder, der har problemer med stress.

Hos mig får du ikke et quick fix

For det tror jeg ikke på. Men jeg tror på, at vi alle kan lidt mere, end vi selv tror. Og jeg tror på videnskab. Derfor danner validerede test grundlaget for alt mit arbejde, og jeg har taget følgende certificeringer:

2000 DiSC-certificering, DISCnordic (tidligere Discover)
DiSC sales, DISCnordic
Everything DiSC, DISCnordic
DiSC Management, DISCnordic
5B, DISCnordic
Work of Leaders, DISCnordic
2005 NLP Master, NLP Skolen Roskilde
2009: StressVejleder, Center for Stress
2010: Stresscoach ved Forebyg Stress
2014: StressIndikator, Dansk Psykologforbund
2017 Mentaltræner, Empowermind

Den viden opdaterer jeg løbende ved at være i tæt samarbejde med DISCnordic.

Mine kunder er fagspecialister i følgende brancher:

Revison -Bogføring og regnskab – Rådgivende ingeniørfirma – Forsyningsvirksomheder – Engroshandel med maskiner – Reperation & vedligehold af maskiner – Spedition – Handel & Produktion – Sundhedsordninger og Promotion.

Samtidig hyres jeg også ind til at løse opgaver for DISCnordic, Hartmanns og WISE consulting.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring hvordan evocon kan hjælpe dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at sende en besked.

Alternativt at ringe på +45 60 71 25 30. Jeg kommer gerne forbi til et uforpligtende møde og fortæller mere om hvad du kan forvente af evocon når du indgår et samarbejde.

Jeg ønsker at blive kontaktet og få en uforpligtende snak om hvordan evocon kan hjælpe mig

Dorthe Søgaard_din HR Partner

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.