Menu Luk

Se et udpluk af brancher

I nedenstående er et udpluk af de brancher jeg arbejder og har arbejdet med:

 • Revison
 • Bogføring og regnskab
 • Rådgivende ingeniørfirma
 • Forsyningsvirksomheder
 • Engroshandel med maskiner
 • Reperation & vedligehold af maskiner
 • Spedition
 • Handel & Produktion
 • Sundhedsordninger
 • Promotion
 • Håndværksvirksomheder
 • Butiksindehavere

I nedenstående ser du kundeudtalelser:

”Dorthe formår igennem briefing at spore sig ind på den konkrete problemstilling for at få det optimale ud af DiSC værktøjerne. Igennem Dorthes moderation, hvor hun ikke lod sig spise af med dagligdagsfloskler, kom vi frem til helt konkrete team spilleregler og bedre forståelse for de forskellige typer i teamet. Understøttet af værktøj til hvordan jeg som leder kan levendegøre reglerne så de ikke bliver til støvede tegninger på væggene, har samarbejdet med Dorthe bidraget til en vedholdende forbedret trivsel.”

………………………

Vores timer med spillet (DiSC Teamplyer) gik hurtigt fordi man med det samme blev ret opslugt af det.

Det var rart at kunne spare med Dorthe undervejs, da man så kom ud af rette spor. Ellers oplevede vi, at vi som gruppe, godt kunne komme lidt på afveje fordi der er så meget at drøfte omkring selve situationerne i spillet

……………………….

Som daglig leder var det et meget spændende spil. Specielt fordi jeg skulle løse dagligdags ting, som jeg jo alligevel sidder med. Men her sammen med mine ansatte og det gav mig jo et billede af hvor de var og hvad de vægter i forskellige situationer 😉

Alle deltog uanset ”funktion/rang” i firmaet. Spillet er lavet, så alle kan blive ”bidt” af det og det er ret vigtigt, så ingen sidder og føler sig til overs.

Det som vi tager med i hverdagen er, at deres (medarbejdernes) mening og valg i nogen af de forskellige situationer, som sagtens kan overføres til ting i vores hverdag, selvom min virksomhed ikke er lige så stor som den i spillet.

……………………………

Den værdi vi har fået er, indsigt, sammenhold, deltagelse på tværs af ”funktion/rang” i firmaet, oplysning om mit team og hvad de vægter højt i vores hverdag.

……………………………

Jeg fik hjælp til at blive opmærksom på hvilke værdier der er vigtige for mig, og blive bevist om hvad det er jeg brænder for.

Jeg er blevet afklaret om hvorvidt jeg arbejder med det rigtige, om der var andre funktioner i virksomheden hvor min profil og kompetencer kunne udnyttes bedre.

I processen har jeg fået lavet en DiCS profil, og fået en meget grundig og respektfuld gennemgang.

DiSC profilen gjorde mig mere sikker på hvilken type jeg er mest, herunder hvad der giver mig energi og dræner mig for energi. Det har gjort mig mere målrettet i min jobsøgning, jeg har undladt at søge jobs jeg ellers tidligere ville have søgt. Jeg har haft fokus på jobs der matcher min profil og giver mig energi.

Gennemgangen af DiSC profilen, gav mig en styrket tro på at jeg ikke er forkert, men at de jobs jeg har haft ikke har været gode for mig pga. min profil, og at der er behov for de styrker jeg har via min profil. Derudover fik jeg øjnene op for at kigge i andre retninger jobmæssigt.

Jeg er blevet mere målrettet imod hvad det er jeg vil, og tror på at jeg godt kan og at min profil ikke er forkert. Men den skal bruges til nogle specifikke job typer.

Det har givet mig større motivation for processen, fordi jeg var sikker på at det var mig og min fremtid det handlede om.

Havde jeg ikke valgt dette forløb, havde jeg nok fortsat i den samme jobsøgning, uden helt klare mål, måske var jeg endda blevet i mit job.

Dorthe er meget professionel og tillidsvækkende i hedes måde at arbejde med ens profil og person. Hun er god til at ”skubbe” respektfuldt, så man ikke hænger fast i ”det er så synd for mig”.

Jeg vil klart anbefale et forløb hos Evocon, både hvis man som jeg skulle have et karrieremæssigt skub, men også som personer der sidder i ansættelsesudvalg rundt omkring i virksomhederne. Har man indblik, forståelse og respekt for de forskellige typer i DiSC profilen, så er man stærkere rustet til at vælge de rigtige medarbejdere, både ud fra de arbejdsopgaver der ligger i jobbet, men også ud fra hvordan kandidaten kan komplimentere de andre profiler i den medarbejdergruppe som kandidaten skal indgå i.

……………………

Du er velkommen til at kontakte undertegnede på telefon +45 60 71 25 30 eller sende en besked til mig – klik ind herunder.