Menu Luk

Din erhvervscoach

Erhvervscoaching

 

I vores samarbejde er det vigtigt for mig at hjælpe dig i din udvikling, at hjælpe med at du får klarhed over dine mål, værdier og ønsker i din karriere.

Jeg hjælper dig som din erhvervscoach, din samtaleleder til at få et større fokus og retning i dit arbejdsliv.

 

Det kan være du oplever nogle udfordringer og forhindringer, der kan stå i vejen for din succes. Dem hjælper jeg dig med at afdække og overvinde.

Det kan være du oplever negative tankemønstre, frygt eller selvbegrænsende overbevisninger, der kan holde dig tilbage fra at nå det du ønsker. Det kan jeg hjælpe dig med.

 

Du vil opleve en øget selvbevidsthed, da du får en dybere forståelse af dig selv, dine styrker, svagheder og personlige præferencer. Dette kan give dig en øget selvbevidsthed, som kan hjælpe dig med at træffe bedre valg, kommunikere mere effektivt og interagere mere konstruktivt med andre.

 

 

Områder hvor jeg som erhvervscoach kan hjælpe dig, er blandt andet

 

 • Lederskab: Det kan være du er leder, mellemleder eller kommende leder, og hvor jeg hjælper dig med at udvikle dine ledelsesmæssige færdigheder, styrke din evne til at kommunikere og motivere dit team, håndtere konflikter og udfordringer, og opnå større succes og tilfredshed i din rolle som leder.

 

 • Personlig udvikling: Hvis du ønsker at forbedre dine personlige færdigheder, som for eksempel tidsstyring, stresshåndtering, kommunikation, selvværd og selvtillid, kan jeg hjælpe dig med at identificere og overvinde begrænsninger, at udvikle sunde vaner, opnå større balance og trivsel i dit arbejdsliv, din livsbalance og egenomsorg.

 

 • Karriereudvikling – karriereovervejelser: Hvis du står over for vigtige karrierebeslutninger, det kan være at skifte job, et ønske om en forfremmelse eller at udforske nye muligheder, kan jeg hjælpe dig med at identificere dine mål, udforske dine interesser og kompetencer, og udvikle en strategi for at nå dine karrieremål.

 

Hvordan er min tilgang

I min tilgang bruger jeg en struktureret tilgang, der involverer, at lytte, at stille relevante spørgsmål, at udfordre antagelser, tilbyde feedback og hjælpe dig med at afdække og opdage, samt træffe de rette handlinger for at nå dit mål.

 

Selve processen bliver skræddersyet til dit individuelle behov.

Dit udbytte kan variere afhængigt af dine individuelle behov og mål. Jeg hjælper dig med at forbedre dine færdigheder, øge din selvindsigt, øge din præstation og opnå succes.

 

Her er nogle potentielle fordele, du kan opnå ved at arbejde med mig

 

 • Klarhed og retning: Jeg hjælper dig med at opnå klarhed over dine mål, identificere dine styrker og svagheder og udvikle en klar handlingsplan for at nå dine ønskede resultater. Jeg hjælper dig med at afdække dine værdier og passioner for at sikre, at du arbejder mod det, der virkelig betyder noget for dig.

 

 • Kompetenceudvikling: Jeg hjælper dig med at identificere områder, hvor du har brug for at udvikle dine færdigheder eller kompetencer. Jeg arbejder med træning, rådgivning og hjælper dig med at forbedre dig inden for områder som ledelse, kommunikation, konfliktløsning, tidsstyring, egenomsorg osv.

 

 • Overvinde begrænsninger: Jeg hjælper dig med at identificere og overvinde de mentale, følelsesmæssige eller adfærdsmæssige begrænsninger, der kan holde dig tilbage fra at nå dit fulde potentiale. Jeg kan hjælpe dig med at tackle frygt, usikkerhed eller selvbegrænsende overbevisninger og skabe et positivt tankesæt og en handlingsorienteret tilgang. Jeg hjælper dig igennem som din samtaleleder og adfærdsterapeut.

 

 • Karriereudvikling: Jeg kan støtte dig i at identificere dine karrieremål, udforske muligheder og træffe beslutninger om din professionelle udvikling. Jeg kan hjælpe dig med at udvikle en strategi for at avancere i din karriere, skifte karriere eller opnå større tilfredshed og arbejdsglæde i dit nuværende arbejde.

 

Jeg er din pålidelige og fortrolige partner

Jeg fungerer som din pålidelige og fortrolige partner og din støtte. Jeg hjælper dig med at opretholde fokus og motivation, jeg er med til at holde dig ansvarlig for at nå dine mål og også at overvinde eventuelle forhindringer, der opstår på vejen.

 

 

Hvordan kommer du i gang

Du kan allerede nu booke en uforpligtende snak for at høre lidt mere. Jeg vil allerede her spørge lidt mere ind til hvad dine ønsker er.

Det kan også være at der er brug for at vi mødes over Teams eller til et møde over en kop kaffe. Det finder vi også ud af, her i vores indledende snak

Det er vigtigt for vores samarbejde at du har en tryghed i at vide, hvem du skal bruge timer sammen med. Kald det gerne en kemi-afstemning og en forventningsafstemning.

 

Varighed af forløb

Jeg arbejder som udgangspunkt med 5 eller 10 gange, og hvor hver samtale har en varighed af op til 1,5 time.

Dertil skal siges at jeg er fleksibel i forhold til tid. For det kan være at der er brug for en kortere snak en dag, og så er det ikke sådan at dine timer er mistet.

Derudover ved jeg erfaringsmæssigt at der kan ske noget hos dig i virksomheden der gør, at aftaler må flyttes. Hvilket også betyder, at jeg ikke har udløb på forløbet. Det betyder at er timerne ikke brugt inden for f.eks. 12 måneder, så er de ikke tabt.

 

Brug af test

I vores forløb vil du få en test. Som vil blive sendt til dig inden vores første sank. Den bliver sendt som et link og du besvarer den online.

Da jeg har to forskellige test jeg gør brug af, er vores snak også meget vigtig, for at jeg kan vurdere hvilken der giver størst mening for dig.

 

Samtaler

Vi aftaler som udgangspunkt vores samtaler fra gang til gang.

 

Hvordan vi mødes, kan variere. Afhængig af din situation, hvor i landet du er, så kan det være at vi mødes i virksomheden hos dig, det kan være her hos evocon eller på Teams. Det kan være en blanding heraf. Det aftaler vi.

 

Hvorfor kan jeg hjælpe dig som din erhvervscoach

 • Jeg har 25 års erfaring inden for feltet
 • Jeg er certificeret i flere testværktøjer
 • Jeg har en stor erfaring i den praktiske anvendelse af testværktøjer
 • Jeg bruger stresscoachingværktøjer
 • Jeg anvender intuitiv coaching
 • Jeg arbejder med adfærdsterapi
 • Jeg kan sparre med dig omkring ansættelsesretlige problematikker og hvad du bør undersøge
 • Jeg kan arbejde med dig og forhold til din egen konflikt adfærd
 • Jeg kan arbejde med dig og din udvikling på det helt personlige plan. F.eks. irritation der kommer til at fylde for meget
 • Jeg arbejder med dig omkring evt. angst, og/eller uro omkring det at skulle præsentere
 • Jeg hjælper dig til at slippe behovet for anerkendelse
 • Du bliver trænet i at kunne tage de mere vanskelige samtaler
 • Hjælper dig til at give den gode feedback og hvorfor det er så vigtigt at kende sig selv og egne oplevelser i forbindelse med at modtage feedback
 • Min baggrund og mit virke med en Cand. Merc. HRM

 

 

Skal vi tage en uforpligtende snak

Er du interesseret i en snak så book gerne en uforpligtende snak i min online kalender. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til mig på telefon 60 71 25 30.