Menu Luk

Erhvervscoaching

Jeg fik hjælp til at blive opmærksom på hvilke værdier der er vigtige for mig, og blive bevist om hvad det er jeg brænder for.

Jeg er blevet afklaret om hvorvidt jeg arbejder med det rigtige, om der var andre funktioner i virksomheden hvor min profil og kompetencer kunne udnyttes bedre.

 

I processen har jeg fået lavet en DiSC profil, og fået en meget grundig og respektfuld gennemgang.

DiSC profilen gjorde mig mere sikker på hvilken type jeg er mest, herunder hvad der giver mig energi og dræner mig for energi. Det har gjort mig mere målrettet i min jobsøgning, jeg har undladt at søge jobs jeg ellers tidligere ville have søgt. Jeg har haft fokus på jobs der matcher min profil og giver mig energi.

Gennemgangen af DiSC profilen, gav mig en styrket tro på at jeg ikke er forkert, men at de jobs jeg har haft, ikke har været gode for mig pga. min profil, og at der er behov for de styrker jeg har via min profil. Derudover fik jeg øjnene op for at kigge i andre retninger jobmæssigt.

Jeg er blevet mere målrettet imod hvad det er jeg vil, og tror på at jeg godt kan og at min profil ikke er forkert. Men den skal bruges til nogle specifikke jobtyper.

Det har givet mig større motivation for processen, fordi jeg var sikker på at det var mig og min fremtid det handlede om.

Havde jeg ikke valgt dette forløb, havde jeg nok fortsat i den samme jobsøgning, uden helt klare mål, måske var jeg endda blevet i mit job.

Dorthe er meget professionel og tillidsvækkende i hedes måde at arbejde med ens profil og person. Hun er god til at ”skubbe” respektfuldt, så man ikke hænger fast i ”det er så synd for mig”.

Jeg vil klart anbefale et forløb hos Evocon, både hvis man som jeg skulle have et karrieremæssigt skub, men også som personer der sidder i ansættelsesudvalg rundt omkring i virksomhederne. Har man indblik, forståelse og respekt for de forskellige typer i DiSC profilen, så er man stærkere rustet til at vælge de rigtige medarbejdere, både ud fra de arbejdsopgaver der ligger i jobbet, men også ud fra hvordan kandidaten kan komplimentere de andre profiler i den medarbejdergruppe som kandidaten skal indgå i.

Anonym