Menu Luk

Stresscoaching

Stresscoaching

For mig har kemien været vigtig og jeg oplevede at der ret hurtig var et tillidsfuldt rum. Så oplevede det som en god ting at vi havde en indledende samtale inden jeg skulle beslutte mig.

Det jeg har fået ud af forløbet, er en masse små gode værktøjer. Du får trykket på de rigtige kontakter som får skabt transformation. Du har fundet/guidet den rette vej for mig.

Jeg oplever at det jeg kan nu og som jeg ikke kunne før er de gode teknikker til at passe bedre på mig selv og jeg oplever at jeg også kan hjælpe mine kolleger.

Jeg kan tackle situationer bedre og jeg tager udgangspunkt i mig selv. Jeg kan sige fra. Og jeg kan nu trænge igennem hos andre.

Jeg kan ”skrue op” afhængig af hvem jeg taler med. Og det er ok at gøre det. Jeg får nu sagt mange ting som jeg ikke sagde tidligere i forhold til det at sige fra.

Vil til enhver tid anbefale dig for jeg har oplevet hvad du kan. Der er tillid og ro og en rolig måde at gøre tingene på.

Hvis jeg skal sige et ord – så er det stabilitet. Jeg oplever jeg er blevet mere stabil – et andet rodfæste. Jeg grounder mere.

Anne-Mette