Menu Luk

Lederudviklingsforløb

Hvorfor et lederudviklingsforløb hos evocon?
Ledere står ofte overfor udfordringer, der kræver udvikling og tilpasning. Mine lederudviklingsforløb giver dig redskaberne til at styrke dit lederskab, forbedre trivslen i dit team og italesætte aktuelle udfordringer.

Specialiseret i Lederudvikling

Mange ledere støder på udfordringer, de ikke havde forudset, uanset deres erfaring. Evocon har specialiseret sig i lederudvikling for at sikre, at ledere er klædt godt nok på til deres opgaver.

Videnskabeligt Funderede Metoder

Jeg anvender videnskabeligt funderede metoder som DiSC-profiler. Denne model giver et præcist billede af, hvordan ledere og medarbejdere reagerer i forskellige situationer.

Mentaltræning og adfærdsforandringer

Ud over traditionelle coachingmetoder introducerer Evocon også klienter for mentaltræning og adfærdsforandringer. Dette sikrer, at forandringer sker på et dybere plan.

Hvem er et match?

Hvis du overvejer et at starte på et lederudviklingsforløb, er det vigtigt at forstå, hvad forløbet indebærer og identificere, hvem der er et perfekt match til dette.

Ønsket om Vækst: Du er dedikeret til din personlige og professionelle udvikling. Du forstår vigtigheden af at reflektere over dine styrker, svagheder, værdier og mål og er åben for feedback og ny læring.

Åbenhed: Du er åben over for at udforske og udfordre dine begrænsninger, frygt og selvbegrænsende overbevisninger, og du er villig til at træde ud af din komfortzone.

Engagement i Processen: Du er forpligtet til processen og er parat til at investere tid, energi og ressourcer for at opnå de ønskede resultater.

Specifikke Behov: Måske står du over for udfordringer i lederskab, personlig udvikling eller karriereovervejelser. Måske søger du klarhed i dine karrieremål, ønsker at udvikle specifikke færdigheder eller navigere gennem vanskelige professionelle beslutninger.

Klar Til Samarbejde: Du ser værdien i et tæt samarbejde med en coach og er klar til at bygge en stærk, tillidsfuld relation. Du værdsætter fortrolighed og er klar til at blive holdt ansvarlig for dine handlinger.

Åben for Testværktøjer: Du ser værdien i at bruge testværktøjer som en del af coachingprocessen og er klar til at deltage i disse evalueringer for dybere indsigt.

Det siger mine kunder

Hvad indeholder et lederudviklingsforløb?

Lederudviklingsforløb med undertegnede er dybdegående forløb, hvor vi sammen udforsker:

Din ledelsesstil: Med en adfærdsprofil, som er DiSC-profil, eller en personlighedstest, som er 15FQ+ test, får du indsigt i din ledelsesstil og vi afdækker de områder der skal arbejdes med.

Feedback og Refleksion: Vi analyserer testresultaterne, reflekterer over dine styrker og svagheder, og lægger en skræddersyet plan for dit lederudviklingsforløb.

Praktisk anvendelse: I forløbet arbejder du med konkrete opgaver og udfordringer fra din hverdag, hvilket sikrer direkte anvendelse af det lærte. Du vil vende aktuelle cases og jeg sikrer at det kobles sammen med de ting, de udviklingspunkter, vi allerede har været omring.

Fordelene ved et lederudviklingsforløb

Et lederudviklingsforløb er en investering i både dig selv og din virksomhed. Med min tilgang vil du:

Få italesætte og arbejdet med udfordringer: Lær at håndtere udfordringer som højt sygefravær, klager over arbejdsmiljøet, rekrutteringsproblemer og andre udfordringer.

Styrk dit team: Med de rette værktøjer kan du forbedre trivslen, engagementet og produktiviteten i dit team.

Udvikle dit lederskab: Mit lederudviklingsforløb giver dig indsigt i god ledelse og hvordan du kan opnå det. Jeg hjælper dig også til at skabe de adfærdsforandringer der er vigtige for dig. Derudover får vi arbejdet med hvilken leder du ønsker at være og hvad der er vigtigt for dig. Herunder dine værdier.

Din partner i lederudvikling

Med mange års erfaring og ekspertise inden for ledelse er jeg her for at støtte dig i din ledelsesrejse og sikre, at du får mest muligt ud af dit lederudviklingsforløb.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

På udkig efter næste niveau som leder? Uanset om du ønsker at forfine dine lederegenskaber eller finde klarhed i din karriereretning, kan jeg hjælpe.

Gennem målrettet dialog og personlig vejledning, tegner vi en rute, der resonerer med dine ledelsesmål. Vores erfarne team står klar til at bistå dig med de værktøjer, du behøver for at navigere i komplekse lederlandskaber.

Klik nedenfor, og lad os sammen finde ro, klarhed og retning.