Menu Luk

Erhvervscoach på Sjælland

Er du på udkig efter metoder til at styrke din ledelse og ønsker du at være den leder, som alle ønsker at arbejde for? Måske er du stødt ind i uventede udfordringer eller måske er du en ny leder, der kan se, at ledelse kræver mere end god faglighed. Hvis du søger rådgivning, støtte og redskaber til at forbedre din ledelse, er du kommet til det rigtige sted.

Dorthe Søgaard_ erhvervscoach

Hvad kan du forvente af en erhvervscoach på Sjælland?

Som leder kan du støde på mange udfordringer, der kan forårsage stress, konflikter og ineffektivitet – både for dig og dine medarbejdere. Som din erhvervscoach på Sjælland, kan jeg hjælpe dig med at navigere gennem disse udfordringer og styrke dit lederskab, så du kan motivere og lede dine medarbejdere mere effektivt.

Ved at forstå dine egne og dine medarbejderes mønstre, får du lettere ved at forudse, planlægge og motivere dine medarbejdere efter, hvilken type de er. Dette vil hjælpe dig til at skabe et mere harmonisk og produktivt arbejdsmiljø.

Jeg udfordrer dig på din adfærd og hjælper dig til at skabe de adfærdsforandringer der er vigtige for dig. Og det gør jeg fordi du som leder er i tæt kontakt med andre mennesker og skal kunne navigere i det.

Om evocon

evocon består af Dorthe Søgaard, og jeg er erhvervscoach. Med en kandidatuddannelse i Human Ressource Management og mere end 10 års erfaring i at drive min egen konsulentvirksomhed, har jeg arbejdet med mange ledere, der har oplevet lignende udfordringer som dig.

Min mission er at hjælpe dig med at blive den bedste leder, du kan være. Med min erfaring, min uddannelsesbaggrund og min brug af videnskabeligt baserede metoder som DiSC-profilerne, kan jeg give dig de værktøjer og teknikker, du har brug for til at håndtere din ledelse med tillid og succes.

Hos evocon vil du ikke bare få en erhvervscoach – du vil få en samarbejdspartner, som er dedikeret til at hjælpe dig med at nå dine ledelsesmål. Lad os sammen skabe den forandring, du ønsker at se.

Det siger mine kunder

Fordelene ved at bruge en erhvervscoach

Erhvervscoaching er en effektiv måde at udvikle dine lederskabsevner og navigere i de udfordringer, der kan opstå som leder. I et samarbejde som din erhvervscoach, kan du forvente:

- Forbedret kommunikation: Lær, hvordan du kommunikerer mere effektivt med dine medarbejdere og hvordan du håndterer konflikter på en konstruktiv måde.

- Øget selvtillid: Mine sessions vil styrke din selvtillid, så du føler dig mere sikker i dine ledelsesbeslutninger.

- Bedre stresshåndtering: Lær teknikker til at håndtere og reducere stress, både for dig selv og dine medarbejdere.

- Forbedret arbejdsmiljø: Ved at forstå og bruge DiSC-profiler, kan du skabe en mere harmonisk og produktiv arbejdsplads.

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Er du interesseret i en snak så book gerne en uforpligtende snak i min online kalender. Du er naturligvis også meget velkommen til at ringe til mig på telefon 60 71 25 30.