Menu Luk

"Personprofiler giver indsigt og skaber udsigt"

DISC PERSONPROFIL

Lær mere om dig selv.

Når du har besluttet dig for denne test, så får du tilsendt et linkt og du udfylder den online. Vi aftaler et tidspunkt for feedback.

Du får en fyldig rapport om profilen, hvor du er placeret og hvor dine udviklingspunkter er placeret.

Så ønsker du en større indsigt om dig selv … For måske du kender det med, at der bare er nogen mennesker du ret hurtigt falder i god snak med. Det hele flyder bare så meget nemmere. Og du har sikkert også mødt mennesker der er så forskellige fra dig – og du kan bare ikke opnå den gode samtale

Hvordan reagerer du på andre – lær det ud fra DiSC

Bliver du irriteret over dine kolleger som går ekstremt meget ned i detaljer – eller er det den type der altid lige har en super god ide, den meget karismatiske kollega. Ja og du kender jo også dem der altid bare vil have ret – og som ikke rigtig lytter.

Der hvor du kan få noget ud at kende din egen profil, er jo at du ved at kende dig selv og din egen adfærd, så kan du bedre forstå hvorfor du reager på en bestemt måde over for andre typer. Og det fantastiske er, at du på den måde også lære hvordan du skal agere i forhold til de andre persontyper.

Hvad skal jeg gøre for at prøve DiSC personprofilen.

Måden det foregår på er: Du sender en mail (eller bruger kontaktformularen), du modtager en bekræftelse samt faktura. Herefter modtager du et link til selve profilen i din mailboks.

Du udfylder profilen – det sker elektronisk.

Vi aftaler tidspunkt for feedback.

Dette kan både være face-to-face og kan også være telefonisk. Hvis telefonisk så sender jeg dig din rapport inden.

En DiSC profil med feedback koster kr. 5.500,- ekskl. moms.

Udfyld formularen her og du vil blive kontaktet.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 60 71  25 30 og høre mere om mulighederne.