Menu Luk

Erhvervscoaching

Har brugt Dorthe som erhvervscoach, da jeg havde brug for ret specifikt at blive guidet på min ledelsesform og arbejde med DiSC profilen. Samtidig med at jeg havde brug for at grave lidt dybere og at mit mindset fulgte med. Derfor en god oplevelse med det mere psykoterapeutiske.

Jeg får ryddet op og jeg har fundet ud af at der er ting jeg kan sige, såsom Pyt. Brugt tid på selv refleksion og tingene bliver vendt. Der skabes refleksion og fokus der hvor jeg selv kan gøre noget og ændre på ting.

Det jeg oplever at jeg kan nu og som jeg ikke kunne før, er at jeg stopper op og får vendt tingene. Når ting er gået i hårdknude, så har jeg nu det positive mindset med, jeg oplever at have flere muligheder. Jeg har fået værktøjer til at kunne ændre på situationen.

Jeg har oplevet at have 1:1 samtaler er meget mere mig – måske egoistisk, men jeg får så meget mere direkte det som jeg har skal bruge. Og også lidt fedt at jeg ikke skal bruge tid på andre – det har tidligere godt kunne drukne i.

Kan anbefale dig til flere, fordi det arbejdsmæssigt er konstruktivt at komme hos dig. Det er meget brugbart og det giver et udbytte.

Ejerleder