Menu Luk

Coaching – adfærdsterapi

Min virksomhed har Dorthe tilknyttet som fast coach og derfor var det nemt for mig at få en snak.

Den største ting jeg har fået med mig gennem mit “forløb”, har klart været min evne til at kommunikere på et langt bedre niveau. At blive på egen banehalvdel under kommunikationen i de svære snakke. Det er en ting jeg ikke har været så god til førhen, når jeg tænker tilbage. Jeg tør tage flere og flere hårde samtaler, fordi jeg nu har oplevet flere succeser og faktisk får rigtig meget ud af det og lærer supermeget af det.

Det jeg kan nu, som jeg ikke kunne før, læner sig meget op ad ovenstående – jeg tør sætte mig ned og sige hvordan jeg har det. Førhen pakkede jeg det ind og undlod at fortælle hvilke følelser jeg sad inde med. Det har jeg ikke så store udfordringer med mere. Dog er det ikke helt let altid, men det er en proces jeg ser frem til at komme igennem.

 

HVad har betydet mest

Det jeg synes har været allermest fantastisk ved forløbet er det skriveøvelse jeg fik, om at skrive de positive ting ned og skrive mine bekymringer ned. Jeg er blevet meget overrasket over, hvor meget man har på hjerte og hvor rart det er at få skrevet ned. Det kommer nogle gange bag på en hvad man får skrevet fordi det bare flyder ud og det giver stof til eftertanke. Det gav mig en vild oplevelse, og et redskab jeg tager med mig videre.

 

Derudover har jeg fået med, at jeg har mere ro i at leve i nutiden og nu ligger fortiden bag mig.

 

Mine indvendinger

Inden vores snakke, var jeg både bekymret for om jeg selv ville have svært ved at åbne mig op, nu hvor forløbet foregår på min arbejdsplads. Men det var nu rigtig fint.

Jeg var også bekymret for hvor meget jeg selv ville få med fra forløbet, så det ikke kun blev en snak om hvad min kæreste har af udfordringer. Altså at det ikke helt ville omhandle hvordan jeg kunne håndtere mine udfordringer bedst, men nærmere hvordan jeg håndterede hans udfordringer bedst. Det var dog slet ikke tilfældet.

 

Anbefaling

Jeg ville anbefale det til alle der har bare de mindste ting de kæmper med eller nogle ting som fylder meget oppe i hovedet. Man bliver overrasket over hvor meget rod man kan have i hovedet, og det er en kæmpe hjælp at der er en professionel der hjælper en med at få styr på de ting der foregår, når man ikke selv kan.

Anonym