Menu Luk

Hvorfor nu en Blog

Hvorfor overhovedet en blog – og en om personlig udvikling.

Det er fordi jeg gerne vil give dig input og viden. Give gode og enkle værktøjer til netop at håndtere de udfordringer og problematikker du står med.

Som jeg har skrevet på hjemmesiden, så er det vigtigt for mig, at kunne bidrage med “værktøjer” som du kan få gavn af. Måske endda gøre din hverdag enklere.

Hvem hjælper jeg

For at give dig et billede af hvem jeg hjælper så får du her er par linjer om et par af dem der har været her hos mig:

  • Anne der udadtil har styr på hvad hun står for, har sine meningers mod og italesætter det i virksomheden hvis hun synes der er noget galt. En side andre ikke ser er; angst for at skulle tale overfor den gruppe af medarbejder hun skal formidle til. Ikke at vide om hun egentlig er det rette sted i sit job – hun vil gerne noget andet, ved bare ikke hvad.

 

  • Casper som tidligere var en rigtig god sælger. Han oplevede at blive rystende nervøs når han skulle til møder – ja og det både interne og eksterne møder. Det påvirkede også hans privatliv og hans kone havde sendt ham hertil.

 

  • Mark som er en dygtig og vellidt ingeniør. Opgaver var begyndt at “vokse” over hovedet”, han kunne ikke overskue sine opgaver, han fik sagt ja til opgaver han ikke skulle. Han vidste ikke hvordan han fik synliggjort at der bare var for meget. Det gik også ud over det derhjemme – og han havde ikke overskud til at dyrke den sport som han egentlig elskede rigtig meget.

 

  • Charlotte som er så meget i vildrede over sit liv. Hun ved hun er en god mor – og alligevel følger hun ikke hun helt slår til overfor sønnen. Charlotte er usikker i sit job, usikker på om hun gør tingene godt nok og spekulerer på om hun skal finde noget andet at arbejde med – men ved ikke hvad.

 

  • Marie som har været sygemeldt i rigtig lang tid i forbindelse med stress. Vi sætter handling på de områder hvor hun kan gøre noget og vi arbejder med en plan for hvordan hun kan vende tilbage til sit job – og om der er justeringer der skal fortælles til lederen.

 

Ovenstående er mennesker jeg har hjulpet – og ja selv om nogen vil mene at det er meget forskellige – så synes jeg det ikke.

Det er et menneske der har været et sted i sit liv, hvor det ikke har fungeret – og det er her at jeg hjælper. Og øser af den viden og de værktøjer jeg har med mig.

Du kan læse mere om hvad jeg hjælper med HER

Skulle du stå med en problematik, hvor du tænker … gad vide hvad jeg kan gøre her… så husk at der er mulighed for en afklaringssamtale, på op til 25 minutter.. Og ganske uden beregning. Afklaringssamtalen finder du her.

De bedste hilsner herfra

Dorthe