Menu Luk

"Fordi du har modet til at ville udvikle dig selv?"

PERSONLIG UDVIKLING

Når jeg tænker på personlig udvikling så kan det være på mange områder. Ja og hvorfor i det hele taget tale om personlig udvikling.

Der hvor jeg hjælper er blandt andet på områder, hvor jeg selv har været. Hvor jeg har oplevet, at der måtte jeg gøre noget, for jeg havde ikke lyst til at befinde mig der, eller jeg ville lære noget mere for at blive endnu bedre til at beslutte og ikke mindst – stå helt fast ved mig. At være autentisk i de ting jeg gør.

Der hvor jeg hjælper er:

  • Dig som er nybagt mor og pludselig er i en ny rolle. Der er en ny familiestruktur du skal finde dig selv i. Der er karriere og job mæssige elementer der fylder meget. Og er du i det rette job nu?
  • Og hvar du har stået i en situation, hvor du egentlig synes, du gør det ganske godt – og alligevel oplever du, at du slår dig selv i hovedet med den største hammer du har….
  • Dig der gerne vil videre til et andet job – af forskellige årsager, hvordan finder du så ud af, hvad der er det helt rette for dig.
  • Oveni presses du så meget på alle områder, at du oplever flere stresssignaler – forsøger dog at overhøre dem – for du rammes jo ikke af stress.

 

Når du ser på ovenstående, så er det områder hvor jeg er inde og hjælpe. Og at jeg kan hjælpe er ikke blot fordi jeg har været der selv (det er ikke et spørgsmål om, at jeg så ved…) – jeg har gennem mange år og livet tilegnet mig de værktøjer og redskaber der kræves – så du får en helt igennem top professionel sparringspartner og mentor.

Som du måske har bemærket, hvis du har været rundt på hjemmesiden, så arbejder jeg også med HR og lederudvikling. Og skulle der være områder herfra som kan bringes i spil i forhold til dig, så vil du opleve, at det gør jeg. Jeg arbejder “hele vejen rundt” og øser gerne af værktøjer og viden. På den måde kan jeg hjælpe dig allerbedst.

Du kan se lidt mere om de enkelte områder i forbindelse med din personlige udvikling – og du er altid velkommen til at skrive til mig eller give mig et kald på 60712530 hvis du har brug for at vende et spørgsmål. Ja og vil da også lige nævne den afklaringssamtale du altid kan gøre brug af.

Afklaringssamtale.

Er til dig, der gerne vil have min feedback på hvad dit næste skridt kan være.

Få op til 25 minutter sparring på …Hvad er din udfordring?

Karrieresparring.

i alt 4 timers sparring udelukkende fokuseret på dig og din karriere.

Du modtager materialer til egen forberedelse inden vi mødes.

Jeg har modet

Jeg vil gøre noget nu! Tage det første skridt til at finde min egen vej.

Det er her du kan få den helt korte variant. Læs på de næste sider om mulighederne.

Balancetest

Hvad skaber din ubalance? Der er nogle helt veldokumenterede områder hvor du kan være i risiko for at udvikle stress.

Få et veldokumenteret grundlag for at komme videre.

Testen udfyldes online – og du modtager en fyldestgørende rapport.

Klippekort.

Har du brug for at komme i samtalerummet og ønsker at gøre brug af klippekort, så er det en mulighed. Se nærmere her.