"Balancetest"

BALANCETEST

Hvad sker der hvis jeg ikke er i balance.

Og hvordan ved jeg hvordan mit “balance-niveau” er?

Kan jeg være i risiko for at udvikle stress… og hvor har jeg en buffer.

Det afdækkes i Balancetesten (som hedder Stressprofil).

Tag balancetesten og få et godt overblik over hvor du har dine ressourcer, der hvor du er robust og har en buffer – elementer som påvirker ens stressniveau.Hvor ligger du i risiko for at udvikle stress eller allerede være i stress.

Du får at vide om du er i balance med de ting du gør i dit liv. Du får viden om hvor dine ressourcer er – og ressourcer som giver dig en buffer i forhold til stress. Du får viden om hvad der giver dig stress – eller hvor du har risiko for at udvikle stress.

15 faktorer vi måler på

I testen er der 15 områder vi måler på – og det er også her at du kan se om du er i risiko for at udvikle stress. I testen bliver det meget synligt.

Det gode er jo også, at du samtidig får set hvor det er du har dine styrker, der hvor dine ressourcer er. Og det er områder som netop kan hjælpe dig under stress.

Når du har udfyldt profilen – din balance i livet – så gennemgår jeg den sammen med dig. Du får allerede i denne tilbagemelding input til hvordan du kan arbejde videre. Uanset om det er for at styrke dig selv – og fastholde de gode gode ting du allerede arbejder med – eller om det er ting du skal gøre for at komme ud af din stress.

Hvad der er brug for efterfølgende – og om vi igangsætter et forløb og hvor mange gange du skal bruge – det aftaler vi enten inden vi går i gang eller undervejs.

Tag testen og få tilsendt din egen rapport

Vil du gerne tage balancetesten og få tilsendt din egen personlige rapport – en rapport der består af 25 sider. I rapporten kan du læse den grundige gennemgang af de 15 målepunkter, samt indput til hvordan du arbejder videre med de områder der giver udfordringer/der hvor dine risici for at udvikle stress er placeret.

Afregning kan ske ved bankoverførsel eller mobilepay. Og så snart betaling er modtaget sender jeg dig et link til testen. Når profilen er udfyldt sender jeg den til dig – og vi aftaler et tidspunkt for en telefonisk feedback.

Pris inkl. moms er kr. 1.950,-

 

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om BALANCETEST