Menu Luk

Dit ledermentor forløb med online sparring

 Med personlighedstest styrker du dit fundamentet i din ledelse

Et forløb med test og 3 gange online sparring

Vil du lære mere om dine personlige egenskaber som leder og være mere bevist om hvad der sker i bestemte situationer, så du hermed kan justere og tilpasse din ledelse? Og vil du et forløb der er så fleksibelt, at du kan planlægge hvor du fysisk er, så du kan være hvor som helst, blot der er en god net-forbindelse, så er forløbet her noget for dig.

Når vi bruger personlighedstest kommer vi dybere og du får indsigt i dine potentielle styrker og udfordringer. Eksempelvis om du er:

 • Empatisk
 • Selvsikker
 • Tillidsfuld
 • Disciplineret
 • Bekymret
 • Påvirkelig
 • konkret

Områder vi kommer til at arbejde med:

 • Er det altid at den bedste beslutningsstil du har?
 • Eller kan måden hvorpå du løser problemer blive lidt bedre?
 • Håndterer du stressede situationer på en måde, så det ikke påvirker dine medarbejdere
 • Hvad sker når der er et stort arbejdspres

Det kommer vi omkring i vores samtaler samt et indblik i hvordan du løser opgaver og hvordan du interagerer med andre?

 

Det betyder, at du i forløbet får viden og indsigt omkring:

 • om dig selv som person
 • om dig som person i relation til andre
 • din selvbevidsthed
 • din selvledelse
 • din sociale bevidsthed
 • din relations ledelse

Desuden får du et overblik over dit kompetenceniveau når vi arbejder med Emotionelle Intelligens, og hvordan du typisk vil opleve, at det kommer til udtryk i gruppearbejde og sin kommunikation.

Dysfunktionelle adfærdsmønstre som giver udfordringer i organisationen. Det arbejder vi med når vi taler om kontra produktiv adfærd, det der i nogle termer kaldes “Derailors”.  Du arbejder videre med dine aftalte handlingspunkter, så du kan arbejde videre hermed hos dig selv.

Med andre ord. Det du gerne vil vide mere om som leder, både i forhold til dig selv og i forbindelse med ansættelse eller udnævnelse af en ny leder.

Den personlighedstest kan jeg lave for dig.

 

Hvorfor kan jeg lave din personlighedstest

Jeg, Dorthe Søgaard, har arbejdet med lederudvikling og organisationsudvikling siden jeg tog min cand. merc. Human Ressource Management i 1995. Først som ansat og siden 2010 i min egen virksomhed. Alt, hvad jeg arbejder med, bygger på konkret viden og dokumentation. Derfor er arbejdet med personlighedstest og profiler en stor del af mit arbejde. For de giver os de rette faktuelle oplysninger, der guider os til at løse de forskellige opgaver bedst muligt.  Jeg arbejder ud fra testen 15FQ+ fra Psytech International. Ved øvrige opgaver trækker jeg på min DiSC-certificering.

 

Sådan er forløbet i mine  ledermentor forløb med online sparring

 1. Du klikker ind her. Alternativt på knappen længere ned
 2. Du betaler og får tilsendt faktura
 3. Du modtager et link til personlighedstesten, som tager 20-25 minutter at udfylde. I mailen vil der være et kort spørgeskema som du udfylder og returner til undertegnede
 4. Jeg sender dig link til min online kalender, hvor du booker en tid  – og tidligst 2 dage efter at testen er besvaret. Årsagen er at du får tilsendt første rapport, en feedback rapport. Så har du mulighed for at læse den inden vi skal tale sammen
 5. Jeg sender dig herefter en invitation til en digital platform og på det aftalte tidspunkt logger du ind
 6. Jeg kan hermed dele min skærm med dig når vi gennemgår testresultaterne
 7. Jeg giver dig feedback på testen og du vil her få nogle punkter at arbejde med. Det vil være i forhold til din test og i forhold til de svar du returnerede fra det lille spørgeskema
 8. Vi aftaler næste samtale, som du booker i kalenderen. Typisk en måned efter første samtale
 9. Du modtager en invitation til den online platform
 10. Inden samtalen får du næste rapport tilsendt, som er kontra produktiv adfærd
 11. Du får feedback på testen og vi har en dialog om hvordan det er gået med dit arbejde i forhold til vores første samtale
 12. Vi aftaler sidste samtale, som du booker i kalenderen, plus inviteres til den online platform. Typisk en måneds tid efter
 13. Inden samtalen får du den sidste rapport tilsendt som omhandler emotionel intelligens
 14. Du får feedback på testen og vi har en dialog om dine udviklingspunkter

Mellem samtalerne arbejder du med konkrete opgaver og tester nye værktøjer af. Du får helt konkrete og håndgribelige trin til at styrke din ledelse.  Du opnår herigennem en større selvindsigt og bliver klogere på hvad der sker i forhold til dig og din ledelsesstil.

Hvad koster et online forløb?

Det du får I et sådant forløb er som beskrevet i nedenstående.

I det online forløb udfylder du én test. Ud fra denne er der i alt 3 rapporter vi arbejder med.

De 3 test er:

 • Feedback rapport på dine testresultater
 • En rapport om kontra-produktive adfærd
 • En rapport om Emotionel Intelligens

Vi har i alt 3 samtaler á 1 times varighed.

Derudover min forberedelse til hver samtale.

Prisen for ovenstående er kr. 6.000,- ekskl. moms.

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at få betalingen delt op i 3 rater, med en rate på kr. 2.000,- hver måned i de 3 måneder. Dette aftaler vi, når du sender mig mailen for et forløb.

Har du efterfølgende brug for yderligere samtaler til at støtte dit lederskab, kan vi aftale forløb på 5 eller 10 sessioner.

 

Har du spørgsmål

Har du flere spørgsmål – enten om testen eller hvordan jeg helt konkret kan hjælpe dig – er du meget velkomment til at ringe til mig på 60 71 25 30 eller sende en mail.

Jeg giver altid en halv times gratis rådgivning til nye kunder.

Laver vi en aftale, sender jeg dig en mail om, hvad vi har aftalt samt mine forretningsbetingelser. Vi starter processen op med det samme, og får lagt aftaler i kalenderen.

Personlighedstest 15FQ+

Har du spørgsmål du gerne vil have afklaret inden – så klik blot på nedenstående og send mig dit spørgsmål. Alternativt er at ringe til mig +45 60712530