Menu Luk

Stresscoaching

Forebyg en stresssygemelding med stresscoaching

Forløb for både ledere og medarbejdere.

 

Er du presset, og undrer du dig over, at du har fået sværere ved at overskue det, du plejer at kunne overskue.

 

Det kan være at du oplever nogle af disse symptomer

 • oplever hjertebanken, søvnbesvær eller dårligt humør
 • har svært ved at koncentrere dig eller huske
 • mærker uro i kroppen
 • reagerer mere på lyde, end du plejer
 • er aggressiv eller indesluttet

 

Kan du hakke af ved bare to af disse kendetegn, har du al mulig grund til at stoppe op. For det er symptomer på stress.

 

Jo længere tid du går med stress uden at få gjort noget ved det, jo sværere bliver det at komme ud af stresstilstanden igen, og du risikerer at få kronisk stress.

Samtidig får du typisk sværere og sværere ved at erkende og betragte din egen situation realistisk, jo længere tid du døjer med stress.

Og selv om du måske ikke kan overskue det nu, så kan det blive godt igen. Det kan faktisk blive bedre, end det nogensinde har været. For når du har det skidt nu, er det fordi, du har krævet for meget af dig selv over en længere periode.

 

Stresscoaching

Med stresscoaching lærer du både at håndtere din aktuelle situation og forebygge, at du får det skidt igen. Og du finder ud af, hvordan rammerne for din hverdag skal være, for at du trives. Derfor betegner mange deres stressperiode som et af de vigtigste vendepunkter i deres liv.

 

Det ved jeg, for jeg har hjulpet mennesker med stress, siden jeg blev uddannet stress Vejleder i 2009. Efterfølgende har jeg også taget en stresscoachuddannelse og en certificering i at teste mine klienters stress niveau med StressIndikator, udviklet af Dansk Psykologforbund, og jeg har testet stressniveauet hos godt 200 klienter.

I sin tid begyndte jeg at arbejde med stressbehandling og stressforebyggelse, fordi jeg kunne se, at arbejdsrelateret stress blev et større og større problem. Men stress ikke kun et problem. Det er også et tegn på, at noget ikke fungerer, som det skal. Både for den ramte og for omgivelserne.

 

Sådan foregår et stresscoachingforløb

 1. Vi indleder med en telefonsamtale på maks. en halv time, hvor jeg vil spørge ind til din situation for at vurdere, om jeg kan hjælpe dig, eller jeg vil henvise dig til en anden. Du har også mulighed for at stille mig spørgsmål her
 2. Er vi et godt match, kan vi enten aftale den første session med det samme, eller du kan sove på det og vende tilbage
 3. Når vi aftaler den første session, sender jeg en faktura
 4. 5x sessioner á op til 90 minutters varighed (fysiske møder, teams eller telefoniske)
 5. Du får tilsendt en stresstest inden vi starter forløbet og en når forløbet er afsluttet
 6. Ved hver samtale, sikrer jeg mig som din samtaleleder, at du får du en opgave tilpasset dig og din situation, som du arbejder med, til vi ses igen. Får du brug for at tale med mig mellem møderne, er du velkommen til at ringe til mig. Denne livline er inkluderet i prisen
 7. Forløbet afsluttes med en kort telefonsamtale, på op til 30 minutter, hvor vi evaluerer, hvordan det er gået, og om du har brug for yderligere vejledning eller støtte

 

Hvor lang tid varer et stresscoachingforløb

Forløbet varer ofte to til tre måneder. Det er dog ikke sådan at det skal være gennemført. Der kan ske meget og strækker det sig længere så er det også fint.

Samtalerne kan enten foregå på mit kontor i Roskilde, per telefon eller via Teams.

 

Vigtigt: Jeg har tavshedspligt om alt det, vi taler om. Det betyder, at jeg heller ikke taler med din arbejdsgiver om dig, selv om din arbejdsplads betaler for forløbet

Pris: 11.500,- kroner ekskl. moms

Husk at du har mulighed for at gøre brug af op til 30 minutters gratis rådgivning.

Det eneste du skal er at booke en afklaringssamtale i den online kalender. Og på det pågældende tidspunkt ringe til mig på +45 60 71 25 30.

Hvad er stress?

Stress er en helt normal reaktion, hvis du har presset dig selv for meget og for længe.

I sig selv er akut stress ikke en sygdom. Men hvis du bliver ved med at føle dig stresset, kan du udvikle kronisk stress. Og det er en sygdom. Samtidig kan ubehandlet stress føre en række sygdomme med sig. Blandt andet nervesammenbrud, depression, angst og blodpropper.

 

Hvis du vil mere specifik viden om stress og modtage små teknikker og input, så kan du se mere på Din Online Terapeut, som er en del af evocon.