Menu Luk

Stress test

En kort stress test som du udfylder online

 

Hvad sker der hvis jeg ikke er i balance.

Og hvordan ved jeg hvordan mit “balance-niveau” er?

Kan jeg være i risiko for at udvikle stress… og hvor har jeg en buffer.

 

Det afdækkes i stress testen som hedder StressIndikator

 

Tag testen og få et godt overblik over hvor du har dine ressourcer, der hvor du er robust og har en buffer – elementer som påvirker ens stressniveau. Hvor ligger du i risiko for at udvikle stress eller allerede være i stress.

Du får at vide om du er i balance med de ting du gør i dit liv. Du får viden om hvor dine ressourcer er – og ressourcer som giver dig en buffer i forhold til stress. Du får viden om hvad der giver dig stress – eller hvor du har risiko for at udvikle stress.

 

15 faktorer vi måler på

I testen er der 15 områder vi måler på – og det er også her at du kan se om du er i risiko for at udvikle stress. I testen bliver det meget synligt.

Det gode er jo også, at du samtidig får set hvor det er du har dine styrker, der hvor dine ressourcer er. Og det er områder som netop kan hjælpe dig under stress.

Når du har udfyldt profilen – din balance i livet – så gennemgår jeg den sammen med dig. Du får allerede i denne tilbagemelding input til hvordan du kan arbejde videre. Uanset om det er for at styrke dig selv – og fastholde de gode gode ting du allerede arbejder med – eller om det er ting du skal gøre for at komme ud af din stress.

Hvad der er brug for efterfølgende – og om vi igangsætter et forløb og hvor mange gange du skal bruge – det aftaler vi enten inden vi går i gang eller undervejs.

 

Tag testen og få tilsendt din egen rapport

Vil du gerne tage stress testen og få tilsendt din egen personlige rapport – en rapport der består af 25 sider. I rapporten kan du læse den grundige gennemgang af de 15 målepunkter, samt input til hvordan du arbejder videre med de områder der giver udfordringer/der hvor dine risici for at udvikle stress er placeret.

Prisen er kr. 1.950,- ekskl. moms.

 

Har du brug for uddybning af ovenstående er du altid velkommen til at ringe

6071 2530.

 

Har du ikke tidligere været kunde hos mig, har du mulighed for at booke en afklaringssamtale på op til 30 minutter. Du finder tider i online kalenderen. Og på det bookede tidspunkt ringer du mig op på +45 60 71 25 30.