Menu Luk

"Udvikl dit potentiale"

SPARRING OG COACHING

Sparring og coaching kan være til dig som medarbejder, eller leder, der brug for at sætte fokus på:

 

  • at få balance i en hektisk hverdag
  • at finde dit eget karrierekald
  • at få aftalt stresscoachingforløb

 

At jeg arbejder med disse elementer hænger dels sammen med at jeg har haft det med mig i mit virke, både som lønmodtager og som selvstændig. Netop at få “skubbet” folk i den retning som er den rette for dem.

Jeg bruger den viden jeg har oparbejdet gennem de sidste 20 år. Hvilket også gør, at du kan sidde sammen med mig og hvis der er ting som du ikke selv kan se i forhold til for eksempel din karriere, så er jeg den der “viser” det for dig.

Du vil opleve en tryg proces  og det vil være med materialer der er gennembearbejdet og afprøvede.

Du vil på underpunkterne kunne læse mere om de forløb du som medarbejder eller leder kan få gavn af.

Du aftaler et forløb med Dorthe Søgaard. Har du brug for en uforpligtende snak inden – så giv mig endelig et kald på +45 60 71 25 30.

Ja tak, jeg ønsker at blive kontaktet