Menu Luk

Sparring og coaching

Sparring og coaching kan være til dig der brug for at få afdækket hvordan:

 • du får balance i en hektisk hverdag
 • du finder finde dit eget karrierekald
 • du får aftalt stresscoachingforløb

At jeg arbejder med disse elementer hænger dels sammen med at jeg har haft det med mig i mit virke, både som lønmodtager og som selvstændig. Netop at få “skubbet” folk i den retning som er den rette for dem.

Jeg bruger den viden jeg har oparbejdet gennem de sidste 20 år. Hvilket også gør, at du kan sidde sammen med mig og hvis der er ting som du ikke selv kan se i forhold til for eksempel din karriere, så er jeg den der “viser” det for dig.

Du vil opleve en tryg proces  og det vil være med materialer der er gennem bearbejdet og afprøvede.

Det kan være at du har stået med disse udfordringer:

 • Udfordringer i dit arbejdsliv og derfor brug for en professionel business coach
 • Gået i stå i din karriere og brug for at komme videre uden at vide hvordan
 • Kender ikke dine arbejdsmæssige værdier og derfor brug for en karrierecoach
 • Skal søge nyt job og derfor brug for sparring på cv & ansøgninger
 • Har stress i hverdagen og derfor brug for en stresscoach
 • Har mistet overblikket og derfor brug for hjælp
 • Du er nervøs ved at tale over for flere mennesker – og vil gerne kunne håndtere dette
 • Du er nervøs ved at skulle holde et indlæg – og vil gerne have hjælp
 • Du får ikke italesat konflikter og vil gerne blive bedre til det

Processen er at du køber det klippekort der passer til dig.

Så booker du en tid i den online kalender og vi mødes enten til samtaler face-to-face eller telefoniske samtaler.

Fordelen ved de telefoniske eller den online platform jeg anvender er, at du er uafhængig af hvor i landet du er bosiddende. Nemt og fleksibelt.

Har du ikke tidligere været kunde kan du booke en afklarende samtale på op til 30 min. Du går ind øverst på sien og finder der min online kalender. Samtaler foregår telefonisk og på det aftalte tidspunkt ringer du til mig på +45 60 71 25 30.