Hvem er evocon – og hvorfor navnet evocon…

Evocon er ejet af og drives af undertegnede Dorthe Søgaard.

Jeg spørges ind i mellem om, hvad min baggrund er for at lave det jeg gør. Udover  en masse erfaring qua de mange år jeg har arbejdet med/og samarbejdet med andre mennesker, så er min faglig baggrund cand. merc. HRM.

Siden 1995 har mit virke været i HR og at arbejde med udvikling af organisationer, ledere og medarbejdere.

Derudover har jeg gennem mine mange år i erhvervslivet tilegnet mig viden med forskellige testværktøjer, dels fordi jeg synes det er spændende med nye værktøjer og ny viden – og dels fordi det er vigtigt for mig, at have en værktøjskasse der kan tilbyde det, der passer min kunde bedst.

I forbindelse med blandt andet testværktøjerne, så anvender jeg udelukkende tests der er validerede og anerkendte. Og det betyder også, at der løbende kræves re-certificeringer i brug af værktøjerne. Siden 2000 har jeg arbejdet med værktøjer fra Wiley – DiSC koncepterne. Det er et anerkendt verdensomspændende hus og de gør meget i at forske og validere de tests og værktøjer vi anvender.

Da jeg i alle år har haft et naturligt omdrejningspunkt om de mennesker der er i virksomheder og de mennesker jeg møder, så synes jeg, at jeg gennem NLP Master uddannelsen og stresscoachuddannelse fik nogle yderligere redskaber til at hjælpe mennesker.

Navnet evocon har også en meget bestemt betydning.

For hvorfor er det, at jeg laver det jeg gør … hvad har altid været min drivkraft og mit omdrejningspunkt? Ja faktisk har jeg ikke altid selv været klar over det. I hvertfald ikke klart og tydeligt.

Jeg har en stor drivkraft når der sidder et menneske overfor mig og åbner op for den udfordring vedkommende har – og lyset tændes i øjnene på denne – og der sker et udvikling. Elsker at arbejde som konsulent – at komme ud i forskellige virksomheder og møde mange forskellige mennesker og måder at tilgå tingene på.

Så “con” i evocon opstod meget naturligt af consultant. Og ja at udvikle andre mennesker er min drivkraft – og en lang proces med leg af ord og forskellige varianter, så udvikling = evolve blev til evocon.

At det som udgangspunkt er undertegnede du møder er ikke det samme som jeg er alene. For jeg har nogle meget kompetente samarbejdspartnere som jeg løser større opgaver sammen med. Og ikke mindst – udvikler nye produkter sammen med.

Du er meget velkommen til at ringe på 60712530 eller skrive for at høre mere om mulighederne.

Jeg kommer gerne forbi og fortæller mere om hvad du kan forvente af evocon når du indgår et samarbejde.

Ja tak, jeg vil gerne have et uforpligtende møde med evocon