Menu Luk

Hvem er evocon

Evocon er ejet af og drives af Dorthe Søgaard. evocon har eksisteret siden 2010.

Dorthe har en faglig baggrund i en cand. merc. HRM – fra 1995. Lige siden har Dorthe arbejdet med udvikling af organisationer og de mennesker der er i organisationerne.

I forbindelse med udvikling, udvikling af den enkelte, udvikling og sparring med ledere, arbejdet med optimale teams, da er rigtig meget med udgangspunkt i testværktøjer, der er gennemarbejdede, validere i forholdhold til danske normer. Siden 2000 har DiSC paletten fra Wiley været med.

Jeg sikrer løbende opdatering af eksisterende viden ved at være i tæt samarbejde med DiSCNordic, som er en tæt samarbejdspartner.

For at kunne arbejde på den måde jeg har ønsket, er der i 2005 taget en NLP Master og efterfølgende en stresscoachinguddannelse. Da mentaltræning er et effektivt redskab i at præstere bedre, tog jeg i 2016 en mentaltræner uddannelse.

Samtlige elementer anvendes i tæt sparring og dialog med den enkelte.

Ønsker du en uforpligtende snak omkring hvordan evocon kan hjælpe dig og din virksomhed, er du meget velkommen til at sende en besked.

Alternativt at ringe på +45 60 71 25 30. Jeg kommer gerne forbi til et uforpligtende møde og fortæller mere om hvad du kan forvente af evocon når du indgår et samarbejde.