"Om"

OM

Hvem er evocon – og hvorfor navnet evocon…

Evocon er ejet af og drives af undertegnede Dorthe Søgaard.

Jeg spørges ind i mellem om, hvad min baggrund er for at lave det jeg gør. Udover  en masse erfaring qua de mange år jeg har arbejdet med/og samarbejdet med andre mennesker, så er min faglig baggrund cand. merc. HRM.

Derudover har jeg gennem mine mange år i erhvervslivet tilegnet mig viden med forskellige testværktøjer, dels fordi jeg synes det er spændende med nye værktøjer og ny viden – og dels fordi det er vigtigt for mig, at have en værktøjskasse der kan tilbyde det værktøj der passer min kunde bedst.

Da jeg i alle år har haft et naturligt omdrejningspunkt om de mennesker der er i virksomheder og de mennesker jeg møder, så synes jeg, at jeg gennem NLP Master uddannelsen og stresscoachuddannelse fik nogle yderligere redskaber til at hjælpe mennesker.

Navnet evocon har også en meget bestemt betydning. Jeg havde en proces hvor jeg dykkede ned i hvad det egentlig er at jeg drives af – og ikke mindst – hvad har været hele mit omdrejningspunkt.

Elsker at arbejde som konsulent – at komme ud i forskellige virksomheder og møde mange forskellige mennesker og måder at tilgå tingene på. Så “con” opstod meget naturligt af consultant. Og ja at udvikle andre mennesker er min drivkraft – og en lang proces med leg af ord og forskellige varianter, så udvikling = evolve blev til evocon.

At det som udgangspunkt er undertegnede du møder er ikke det samme som jeg er alene. For jeg har nogle meget kompetente samarbejdspartnere som jeg løser større opgaver sammen med. Og ikke mindst – udvikler nye produkter sammen med.

Jeg kommer gerne forbi og fortæller mere om hvad du kan forvente af evocon når du indgår et samarbejde.

Du er meget velkommen til at skrive eller ringe på 60712530.

Ja tak, jeg vil gerne høre mere om evocon